Ημερίδα για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Κατηγορία:
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο
Από 07/02/2017, 08:30:00 Μέχρι 07/02/2017, 12:00:00
Συνεδριακό κέντρο "Φιλοξενία"
Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με Cyta, MTN και εταίρους του έργου CyberSafety

Tο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με τη Cyta, την ΜΤΝ και τους λοιπούς εταίρους του έργου CYberSafety, διοργανώνουν στις 7 Φεβρουαρίου 2017, Ημερίδα για την "Ασφάλεια στο διαδίκτυο", στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία. Στην Ημερίδα θα υπάρχει, ανάμεσα σε άλλα, και Έκθεση (poster session), στην οποία θα παρουσιάζονται εργασίες μαθητών/τριών, βίντεο, δρώμενα και άλλες δραστηριότητες:

  • Παρακολούθηση της Ημερίδας από αριθμό μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών του σχολείου σας (θα αναρτηθεί εντός των ημερών εγκύκλιος από το ΥΠΠ με σχετικές οδηγίες για δηλώσεις συμμετοχής και διευθετήσεις για μεταφορά των μαθητών και εκπαιδευτικών).
  • Παρουσίαση εργασιών (σχετικών με την ασφάλεια στο διαδίκτυο) των μαθητών/τριών του σχολείου σας κατά τη διάρκεια της Έκθεσης στην Ημερίδα. Οι εργασίες αυτές μπορούν να παρουσιαστούν με διάφορους τρόπους π.χ. ανάρτηση τυπωμένου υλικού ή αφίσας σε πινακίδα (foamboard), ή/και παρουσίαση πολυμεσικών εργασιών σε ψηφιακή μορφή μέσω φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή ή/και σε μορφή σύντομου δρώμενου ή τραγουδιού. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να παρουσιάσετε τέτοιου είδους εργασίες, παρακαλούμε όπως η Διεύθυνση του σχολείου συμπληρώσει τη σχετική ψηφιακή φόρμα στο σύνδεσμο: https://goo.gl/c28RRj το αργότερο μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2017. Σημειώνεται ότι η εν λόγω δήλωση αφορά μόνο στην παρουσίαση εργασιών και είναι ανεξάρτητη της δήλωσης που θα κάνετε για συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών για παρακολούθηση της Ημερίδας (σημείο 1.i πιο πάνω). Για περαιτέρω διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Αναστασία Οικονόμου, Προϊστάμενη Τομέα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Π.Ι. anasta@cyearn.pi.ac.cy (22402310).
  • Παρακολούθηση της Ημερίδας από τους μαθητές του Σχολείου σας μέσω του διαδικτύου (live streaming)

Σύντομο βίντεο ημερίδας

Υπουργείο Παιδείας
Παιδαγωγικό Ινστιτούτο
Ευρωπαϊκή Ένωση